Я тоже столкнулась с таким видом мошенничества буквально не давно.Смотрела сколько стоят ангелочки ,чтоб прицениться.Пересмотрела кучу сайтов где размещены объявления о продаже.Мне понравилось 2 щеночка такого окраса как я хотела ,но у разных хозяев ,было написано ,что документы ,прививки все есть.Но цена не писалась.Было только мыло с контактов.Я написала и вот что пришло :
Re: Сибирский хаски щенки на новые дома
От кого: isabella kunzerisa <
isabella.kunzerisa@hotmail.com>
Кому:
no4n...@rambler.ru Дата: Fri, 28 Oct 2011 03:57:51 -0700
Доброго дня вибачте за пізній відповідь на цей лист вашим щодо наших цуценят,
Дякуємо за пошту? Я до сих пір цуценят доступні чоловічі та жіночі щенята 12weeks старий і має дуже хороший характер з дітьми і, як подружитися з повагою тварин, щенята перевірити ветеринар і АКС зареєстровано кожної з цих цуценят прийде разом з здоров'ям робіт і записи Vet. Я вирішив дати їх на будь-якої сім'ї, де вони будуть добре дбати і ставилися до них, як і їхні власні діти теж. Так як ви зацікавлені в прийнятті 1 я готовий дати вам, але ви повинні спочатку запевняють мене, що ви будете добре доглядати за цуценям, і що ви надіслати мені кілька фотографій щомісяця занадто це буде охороняти мене, якщо щеня рухається в прямо домой.Щенкі і звідки Вікторія-Дуала, що те, де ми випускаємо їх з і де я перебуваю. будь ласка, може я задати вам кілька питань?
1 .... У вас є діти?
2 .... Ви заводчик?
3 .... Ви коли-небудь жив з цуценятами до або будь-якого іншого цуценя?
4 .... Де ви знаходитесь?
5 .... Як скоро ви хочете його / її?
6 .... А що, якщо ви знаєте, будь-який хороший ветеринар у Вашому регіоні?
7 .... Який секс вам інтерес?
8 .... Чи є у вас акрів землі, або знову ж таки, де вони завжди можуть пограти?
Ти впевнений, що ви дійсно добре виходить? Нижче наведені фотографії щенят.
Сподіваюся, вам сподобається them.i очікувати, що ваша адреса електронної пошти в найкоротші терміни
ласкаво просимо
Після виконання пошуку, щоб дізнатися, де Вікторія-Камерун перебував я знайшов цей пост і він підтвердив мої відчуття, що це була афера. З тих пір я запустити пошук по електронній пошті дано мені, і я в процесі звітності афера нескінченну кількість сайтів ця людина використовує, щоб управляти їх фіктивні додати.
Я ответила на вопросы и написала,кроме 7го не пойму к чему это было...И все таки может ответят сколько стоит щенок
Ответ еще не пришел.Прочитав эту тему я понимаю,что дальше последует...
Спасибо большое , что за ранние предупредили ,что на таких людей не стоит тратить время и силы...